PARKER EGERTON- O POVESTE DE SUCCES IN FITNESS

Vârsta 29 ani; Domiciliu: California (SUA); Exerciţiu favorit: o variaţie a presei lui Arnold; Cel mai puţin favorit exerciţiu: exerciţiile pentru abdomen

Cont Instagram: Parker_Physique; site: parkerphysique.com

Internetul este plin de experţi în transformarea fizicã şi de antrenori de fitness online. Cum poate cineva din acest domeniu sã se diferenţieze de ceilalţi?
„ In fiecare zi mã întreb cum pot sã cresc mai departe? Cunosc o mulţime de tipi cu un fizic mai estetic decât al meu care au foarte puţini urmãritori.”, spune Parker Egerton.
Egerton are peste 500.000 urmãritori pe Instagram, o cifrã impresionantã în condiţiile în care nu apare în reclame, nu este un competitor profesionist în culturism, nu are o linie de haine, nu este iubitul unui star în bikini.
Care e secretul sãu? Ceva din atracţia sa provine din lookul sãu, ceva din din energia sa. Este cunoscut faptul cã are dureri mari la nivelul piciorului drept şi la nivelul spatelui inferior, iar când îşi scapã cheile pe jos trebuie sã se sprijine pe genunchi pentru a le putea lua. Totuşi niciodatã nu îl veţi vedea cu un zâmbet pe buze şi cu cuvinte de încurajare.
„Fratele meu e în trupele SEAL, iar noi avem prieteni cãrora le lipseşte un picior în urma luptelor în care au participat”. Dupã prima apariţie în Iron Man, prima sa vizitã în California, în 2015, Egerton i-a spus soţiei cã se vor muta în California.
Câteva luni mai târziu, California a devenit domiciliul lor, iar Egerton şi-a deschis recent o salã de antrenamente. Aceasta este puterea gândirii pozitive!
Mike Carlson: La o înãlţime de 6’2’’ şi 104 kg, te situezi totuşi în categoria de fizic estetic.
Egerton: Când mã duc la diverse evenimente de tipul FIBO sau Olympia, oamenii îmi spun, prima datã când mã vãd: „Eşti mult mai mare decât am crezut, acum când te vãd în persoanã”.
MC: Nu ai o talie micã precum a altor competitori; ai un aspect bãrbãtesc. Asta te face sã fii diferit?
PE: Aş vrea sã am o talie mai redusã!(…) Nu mã voi stressa din cauza asta. Incerc sã dau ce am mai bun din mine cu tot ce am.
MC: Este asta parte a atracţiei tale?
PE: (…) Existã o mulţime de tipi cu talii extraordinare. Asta se datoreazã geneticii. Chiar dacã mã antrenez zi de zi nu reuşesc sã-mi micşorez talia.
MC: Ai sute de clienţi online zilnic. Ce tip de clienţi te cautã?
PE: Am o varietate de clienţi. Tocmai am semnat cu un adolescent de 16 ani. Bineînţeles cã i-am spus cã trebuie sã discut cu pãrinţii sãi, din moment ce încã nu are 18 ani.