Dati-mi voie sa ghicesc – ati încercat dietele de detoxifiere sau curatare prin intermediul sucurilor naturale, nu-i așa? Probabil că le-ați încercat chiar pe amândouă, cu efect mixt. Sau, dacă e sa fim foarte sinceri, cel mai probabil nu au funcționat pentru dvs.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci trebuie sa stii ca nu ești singur…
Pentru sute de mii de oameni, dacă nu chiar milioane, din întreaga lume, dietele de detoxifiere și curățarea prin intermediul sucurilor sunt adesea publicitate – ca unul din cele mai bune „chipurile” moduri de a pierde în greutate și de a fi sănătos. Deși există, de obicei, un fel de varietate între un tip de dietă de tipul celor de detoxifiere și alta, acestea implică adesea trecerea printr-o perioadă de post urmata mai apoi de una stricta compusa în principal din fructe, legume și apă. Uneori, sucurile de fructe și legume sunt inlaturate pe parcurs, în timp ce altele pledează pentru utilizarea diferitelor plante precum și a suplimentelor pe bază de plante care se presupune că ne ajută să ne curățăm colonul și să ne golim/curatam intestinele.
Motivul principal pentru care aceste tipuri de diete au devenit foarte populare în ultimii ani este că există o mulțime de oameni care declară că se simt mult mai bine și mai energici în urma experimentarii lor. Și, gândindu-ne la asta, știința din spatele unor astfel de diete nu este putin contradictorie. Adică cumva, nu ar trebui să te simți mai bine atunci când ai mai puține toxine în corp?