Daca practici in mod serios fitness-ul sau bodyuilding-ul trebuie sa stii si sa ai in vedere ca aceasta planta iti poate fi de un real ajutor si te poate ajuta sa te concentrezi foarte bine in timpul antrenamentelor, concentrarea fiinf cheia intensitatii antrenamentelor si deci si a adaptarii musculare si a dezvoltarii musculare. Cercetarile sustin proprietatile de stimulare a concentrarii si a focusului mental. Administrarea de Gingko Biloba imbunatateste fluxul cerebral sanguin, stimuleaza aparitia undelor alfa direct legate de starea de alerta si stimuleaza sinteza de ATP ca si absorbtia glucozei in muschi.
Din nefericire trebuie mentionat ca exista un segment de persoane carora utilizarea acestei plante  le da o teribila durere de cap. Acest simptom apre de asemenea la numerosi culturisti care utilizeaza acest compus.
DOZAJ: Este important sa utilizezi doar forma de Gingko Biloba standardizata pentru 24% glicozide si 6% terpene. Aceasta forma de 24/6 Gingko Biloba. Daca gasesti aceasta forma utilizeaz-o in doze divizate (3 doze zilnic) la o cantitate totala zilnica de 120-160 mg.