ALC (ACETIL L CARNITINA)

Acetil L-Carnitina (ALC) este un metabolit care este produs în mod natural în creier, ficat şi rinichi. Este un supliment alimentar care poate fi găsit în numeroase produse animale.  Deasemenea este produs de către organism în timpul exerciţiilor fizice intense. Rolul Acetil L-Carnitinei în sinteza acetilcolinei este important pentru sistemul nervos central.
Deşi Acetil L-Carnitina nu este considerat un nutrient esenţial, producţia sa de către organism poate scădea cu vârsta; tocmai de aceea este utilă administrarea acestui supliment.

* IMBUNATATESTE FUNCTIA CIRCULATORIE SI FUNCTIILE CREIERULUI*
* MARESTE NIVELELE DE ENERGIE*
* SUSTINE SCADEREA MASEI ADIPOASE*

ALA – ACIDUL ALPHA LIPOIC 

Importanţa acidului alfa lipoic (ALA) a fost descoperită în anii ’50. Acidul alfa lipoic poate fi găsit în alimente precum spanac, broccoli, roşii, rinichi, inima, ficat; este produs de către organism în cantităţi reduse.
Acidul alfa-lipoic este un acid gras cu absorbţie rapidă care poate fi sintetizat de către plante, animale şi organismul uman şi care funcţionează ca un cofactor pentru producerea de energie.*
După ce este convertit în lipoamidă în organism, funcţia sa primară este să susţină enzimele să metabolizeze şi să colecteze nutrienţii şi energia din alimentele pe care le consumăm.*

* ROL PROTECTOR IMPOTRIVA RADICALILOR LIBERI*
* SUSTINE PRODUCEREA DE ENERGIE*

***************************************************************************